V jednej miske spolu vymiešajte všetky suché ingrediencie ( múku, škrob, prášok na pečenie, zázvor, klinčeky, muškátový oriešok). V druhej miske spolu vymiešajte kokosový olej, vajce a vanilkový extrakt. Zamiešajte melasu a stéviu. Takto pripravenú zmes „vylejte“ do múkovej zmesy a spracujte na pevné cesto.
Na dosku rozprestrite potravinársku fóliu, položte na ňu cesto a rozvaľkajte ho na hrúbku cca 1,5 cm. Cesto prikryte potravinárskou fóliou a nechajte oddychovať aspoň 1 hodinu.
Rúru predhrejte na 160 stupňov. Cesto vyvaľkajte medzi fóliami na 2-3 mm. Odstráňte vrchnú fóliu a vykrajujte tvary podľa želania. Ak sa vám cesto nedá odstrániť z fólie, pomôžte si silikónovým nožom. Hotové tvary poukladajte na plech vystlaný papierom na pečenie.
Cesto pečte pri teplote 160 stupňov 8 – 10 minút. Po vytiahnutí nechajte vychladnúť ešte na plechu aspoň 5 minút.
Zmiešajte mlieko so stéviou v malej miske. Vložte do sáčku na zdobenie a ozdobte podľa vlastnej predstavy.