Tekvicu očistíme, nakrájame na malé kocky, uvaríme v osolenej vriacej vode cca 5 minút. Medzitým si vymastíme zapekaciu misku olivovým olejom. Omeletu zamiešame podľa návodu, dochutíme soľou. Tekvicu dáme do zapekacej misy, pridáme na kocky pokrájaný fenikel a zalejeme omeletou. Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180°C na 18 minút.

Zapečená tekvica s feniklom a stredomorskou omeletou
Výživový poradca
Výborná zapečená tekvica, obľúbená ako večera. Tekvicu môžeme dochutiť bylinkami podľa Vašej chuti. Napríklad – bazalkou, majoránkou, pažítkou, petržlenovou vňaťou, tymiánom, žeruchou, rozmarínom, medvedím cesnakom, estragónom, muškátovým orechom.
- 200 g hokajdo tekvice
- 50 g feniklu
- bylinková omeleta MDieta
Nové ponuky
diétnych pokrmov,
zľavy, novinky od mdiety
Proteínové jedlá MDieta sú vhodné aj ako doplnok k bežnému stravovaniu. Sú vhodnou voľbou ak ste sa rozhodli v diéte pokračovať, ale aj vtedy, ak ste ju práve ukončili a máte záujem trvalo si udržať želanú telesnú hmotnosť.