Stopkový zeler nakrájame na kocky, sparíme vo vriacej vode cca 5 minút. Nakrájané šampióny orestujeme s pórom na olivovom oleji. Dochutíme soľou, cesnakovým práškom. Zapekaciu misku vymastíme olivovým olejom. Omeletu zamiešame podľa návodu. Stopkový zeler dáme do zapekacej misy, pridáme orestované šampióny s pórom a zalejeme omeletou. Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180°C na 18 minút.

Zapečený stopkový zeler s hubovou omeletou
Výživový poradca
Výborná omeleta vhodná aj pre vegetariánov. Omelety môžeme dochutiť bylinkami podľa Vašej chuti. Napríklad – bazalkou, majoránkou, pažítkou, petržlenovou vňaťou, tymiánom, žeruchou, rozmarínom, medvedím cesnakom, estragónom, muškátovým orechom. Kto má rád pikantné, môže na dochutenie použiť pikantnú horčicu.
- 200 g stopkového zeleru
- 50 g čerstvým šampiónov,
- hubová omeleta MDieta
- 30 g póru
- cesnakový prášok
- soľ
Nové ponuky
diétnych pokrmov,
zľavy, novinky od mdiety
Proteínové jedlá MDieta sú vhodné aj ako doplnok k bežnému stravovaniu. Sú vhodnou voľbou ak ste sa rozhodli v diéte pokračovať, ale aj vtedy, ak ste ju práve ukončili a máte záujem trvalo si udržať želanú telesnú hmotnosť.